Makelaar Roden: Wat kunt u verwachten van Nijdam Makelaars
10640
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10640,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child 01-child-ver-1.2.1,hudson-ver-2.1,ribbon_menu_enabled,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Informatie over Hongarije

Prijs is wat je betaalt. Waarde is wat je krijgt

Meerwaarde

Aan het Balatonmeer is uw Euro meer waard dan op andere mooie locaties in de Europese Unie. Dit geldt met name voor het mooiste gedeelte van Hongarije, aan de noord-westzijde van het meer, met z’n schone lucht, rustgevende heuvellandschap en uitstekende voorzieningen. Dit gebied is volop in ontwikkeling en biedt daardoor veel kansen.

 

Aan het Balatonmeer investeert u niet alleen in een (vakantie)huis, maar ook in vermogen, pensioen, gezondheid en toekomstperspectief.

 

 

Verbaas uzelf over de kansen

Investeren:

Binnen de Europese Unie is Hongarije één van de landen met de meest gunstige economische ontwikkeling. Het waarde vermeerderend effect op de huizenprijzen is merkbaar. Hierdoor zijn de kansen op een aanzienlijk rendement groot.

 

Wonen:

Een betaalbaar (vakantie)huis in combinatie met optimaal wooncomfort is hier nog realiseerbaar. Een afwisselend landschap met rust, ruimte, vrij uitzicht zijn een vanzelfsprekendheid. Daarnaast zijn uitgebreide voorzieningen allemaal binnen handbereik.

Hongarije, regio Balatonmeer

Met een koffer vol vooroordelen als bagage staan de meeste mensen versteld van de vriendelijk en zorgzame Hongaarse bevolking en de historierijke cultuur.

 

Groot voordeel is de verstaanbaarheid in deze regio in het Duits en Engels. Het sterk opkomend toerisme speelt hierbij een belangrijke rol.

 

Het milde landklimaat, met zijn lange droge zomers en korte winters, bevordert niet alleen het humeur maar ook de gezondheid. De aanwezige thermale baden vormen de ultieme bron van ontspanning en staan aan de basis van een kwalitatief hoogwaardige gezondheidszorg.  

Bereikbaarheid

Auto:

Vanwege de gunstige ligging, nabij de grens met Oostenrijk, is het Balatonmeer uitstekend bereikbaar. Vanaf Utrecht is het circa 1.250 km rijden. Sinds de toetreding tot de Europese Unie op 01 mei 2004 is er hard gewerkt aan een verbetering van de infrastructuur. De kwaliteit hiervan overtreft de verwachtingen.

 

Vliegtuig:

Vanaf de kleinschalige vliegvelden Eindhoven en Rotterdam zijn er 2x per dag vluchten naar Budapest. Deze vluchten duren doorgaans slechts 1 uur 45 minuten. De Hongaarse vliegtuigmaatschappij WIZZAIR vliegt met moderne toestellen en is opvallend betrouwbaar en super voordelig. Vanaf luchthaven Budapest is het huren van een auto eenvoudig en goedkoop. De afstand naar de westzijde van het Balatonmeer is circa 200 km. Binnen een ½ dag reistijd bent u op uw bestemming.       

 

 

Wilt u meer informatie over Hongarije of over onze dienstverlening?